Kemijärvi - tapahtumien kaupunki

Tervetuloa tutustumaan Kemijärveen – tapahtumien kaupunkiin Lapissa! Omaleimainen ja rohkeasti ”retro” tuntureiden kaupunki lapissa taivaan tulien loisteessa, vesistöjen ympäröimänä tarjoaa matkailijalle loistavat harraste- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet ympäri vuoden.

Vastapainona kiireelle ja kiihtyvälle elämänrytmille Kemijärvi tarjoaa hiljaisuutta ja elämänlaatua. Kemijärveä ympäröivä luonto houkuttelee kalastuksen, metsästyksen, veneilyn tai vaikkapa patikoinnin pariin.

Täällä olemme ylpeästi sitä mitä olemme. Alueen omaleimaisuus ja paikallinen kulttuuri ovat aistittavissa alueen lukuisissa tapahtumissa ympäri vuoden sekä lähiseudun kylissä, niiden historiassa ja tarinoissa. Vajaan tunnin ajomatkan päässä Kemijärvestä, Napapiirin kainalossa, sijaitsee legendaarinen laskettelu- ja hiihtokeskus Suomutunturi, jonka palvelut vastaavat vaativimmankin matkailijan toiveita. Suomun suojaiset laskettelurinteet ja uusittu Hotelli Suomu toivottavat lämpimästi uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uudistettuun Suomuun. Kotaravintola ja rinteen profiili on vanhaa –kaikki muu on uutta.

Pyhä-Luoston kansallispuiston kupeessa sijaitseva HiihtoPyhä on ollut intohimoisten hiihtäjien pyhiinvaelluksen kohde jo 60-luvulta alkaen. Pyhä on monipuolinen, mutta kompakti ja kiireetön hiihtokeskus, jonka rinteet haastavat kokeneet laskijat sekä tarjoavat aloittelijoille ponnahduslaudan uuden harrastuksen pariin. Pyhällä koet Lapin taikaa ympärivuoden, jossa Suomen vanhin kansallispuisto hurmaa luontoliikkujan kaikkina vuodenaikoina. Pyhän kesään tutustut osoitteessa www.pyha.fi.

Kemijärveen voi tutustua myös Taivaan Tulet draamasarjan hengessä. Sarja on koukuttanut katsojia jo usean vuoden ajan tarjoamalla fantasiamatkan kuvitteellisen ja todellisen maailman rajoille. Tule ja koe Taivaan Tulet ja sarjan moninaiset tapahtumat Kemijärven komeissa maisemissa!

 

Ajankohtaista

OSALLISTU KUVAKISAAN JA VOIT VOITTAA!

Julkaistu 01.09.2014 07.06.48.

Nappaa kuva Kemijärven alueelta tai valitse aikaisemmin ottamistasi kuvista ja lataa se tänne. Kuvasi voi olla hauska, tunnelmallinen, toimintaa täynnä tai jotain muuta millä uskot saavasi äänestäjät heräämään.

Lue lisää »

VUOKRATTAVANA LEIRINTÄALUE KEMIJÄRVEN HIETANIEMESSÄ

Julkaistu 29.08.2014 08.08.00.

Leirintäalue, joka sijaitsee aivan Kemijärven kaupungin keskustassa Pöyliöjärven rannalla, Lapin läänin itäosassa, valtatie E63 (5-tien) välittömässä läheisyydessä. Alueen läheisyydessä ovat kaupungin keskustaajaman palvelut ja lisäksi seutu-kunnan paras uimaranta.

Lue lisää »

Matkailu kaataa raja-aitoja ja lisää ymmärrystä

Julkaistu 18.06.2014 14.04.07.

Sillä on paljon syvempi merkitys kuin se, että se tuo rahaa paikkakunnalle. Pirkko muistuttaa, että matkailija tarvitsee tekemistä, ja muutakin kuin kevyttä hauskanpitoa. Kemijärvellä on paljon juurevia asioita ja rikas tarinaperintö, joiden aiheita ovat esimerkiksi puu, uitto ja markkinat.

Lue lisää »

Tulevia tapahtumia

Syyskuu 2014

04.09.2014 Ruskaswing
04.09.2014 Swingstart: Oulun Pop & Jazz konservatorio - Hotelli Pyhätunturi
05.09.2014 Oulun Konservatorion Pop & Jazz linjan opiskelijat - Ravintola Café Loimu
05.09.2014 Pieni liikkuva orkesteri - Ravintola Tsokka
05.09.2014 Clark Jakobsson Quartet feat. Charlotta Kerbs - Ravintola Huttu-Uula

Ilmoita tapahtumasi lähettämällä viesti tästä linkistä

Kaikki oikeudet mahdollisiin ohjelmamuutoksiin pidätetään.