Suomu

Suomutunturin hiihtokeskus on avattu kaudelle 2016-2017 itsenäisyyspäivänä 6. Joulukuuta. Rinne- ja latutiedot löytyvät Suomutunturi.fi -sivuilta. Valaistut ladut ovat avoinna joulusta alkaen. Suomu Chaletit ja hotellihuoneet ovat varattavissa, kuten myös ylellinen saunaosasto ja kokoustilat rinteen juurella. Suomutunturin tarjonnasta löytyy hiihtolajien lisäksi moottorikelkkailua, husky-ajelua sekä monia muita aktiviteetteja.

Sijainti 43km Kemijärven keskustasta Kuusamon suuntaan.

Myynti ja varaukset: myynti@suomutunturi.fi. Seuraa myös facebook.com/suomutunturi -sivujen päivityksiä.

Suomutunturilla on 70 km latua, joista n. 25 km valaistua, jotka pidetään kunnossa koko talvikauden. Ravintola Tuulenpesän (noin 2 km Hotelli Suomutunturista) iloinen väki palvelee asiakkaitaan, tarjolla on makoisa lounas sekä elintarvikkeita myös mökkeihin toimitettuna. Suomutunturin mökkivälityksen mökeistä löydät kotoisan ja lämpimän majapaikan.

Suomu on Kemijärven kunnassa, Napapiirin kainalossa sijaitseva legendaarinen tunturi, jonka huippu kohoaa 409 metrin korkeuteen.Tunturin kehittäminen alkoi 1960 – luvulla, jolloin avattiin tunturin ensimmäinen hissi ja kahvila. 60-luvun jetset otti pian suomun omakseen ja tunturissa viihdyttiin sekä hiihdon että muun huvin merkeissä. Matkailijoita saapui Suomulle erilaisten aktiviteettien houkuttelemana – tunturi oli suosittu sekä kesällä että talvella. 1970 – luvulla Suomulla hiihdettiin HotDogia, joka sittemmin kehittyi Freestyle hiihdoksi.

Katso: Suorat yhteydet Rovaniemeltä Suomutunturille 4 kertaa viikossa

Lue lisää: http://www.suomutunturi.fi/

 

Rinnekartta

Yhteystiedot
Puhelin +358 (0) 207 199 121
Etusivu http://www.suomutunturi.fi
Katuosoite Kotakuja 1
Postinumero 98720
Postitoimipaikka Suomutunturi