Lakefisherfinland

Olemme Kemijärvellä toimiva ohjelmapalveluyritys, jonka repertuaariin kuuluvat mm. kalastusretket Kemijärven ympäristössä niin kesällä kuin talvella, lohenkalastusmatkat Kuolan niemimaalle Varzuga ja Umba joelle. Kalastusretkistä vastaa Leo Korhonen, kalastusopas joka on suorittanut ammattitutkinnon. Muita ohjelmapalveluita kesäisin on souturetket kirkkoveneellä Kemijärven vesistöissä. Meillä on myös kajakki - kanootti vuokrausta. Talvella voimme järjestää yukifun turnauksen (leikkimielinen lumisotaturnaus), lumikenkenkäretkiä ja muita talvisia aktiviteettejä. Olet liikkeellä yksin tai porukalla olemme ilomielin järjestämässä sinulle ja ryhmällesi ikimuistoisen ohjelman oli se sitten kalastusretki, laskettelureissu Kirovskiin tai jotain muuta ohjelmaa.

 

 

 

Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Leo Korhonen
Sähköpostiosoite miarenaoy@gmail.com
Puhelin +358 40 549 4233
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi

Kalastusmatka lautalla Pöyliöjärvelle

Kalastusmatka lautalla Pöyliöjärvellä Lähde kanssamme kalastusretkelle lautalla keskelle Kemijärven kaupunkia, Pöyliöjärvelle. Retken aikana voimme uistatella, jigata, pilkkiä, mato-onkia ja heittellä uistinta. Saaliina voi olla haukea, taimenta, ahventa, kirjolohta ja siikaa.

Lue lisää »

Koe keskiyön aurinko Kemijoella

Lähde kansamme kahden vuorokauden ajaksi Kemijoelle soutamaan tai melomaan. Kahden vuorokauden aikana vaelletaan soutaen tai meloen noin 60 km, mutta ei kiirehditä vaan nautitaan Lapin kesästä ja keskiyön auringosta. Erämaassa virtaava Kemijoki on elämys. Aloitamme soutamisen Savukoskelta Samperin Savotan rannasta. Ensimmäisen vuorokauden osuuksilla on koskia ja nivoja, jotka ovat luokitukseltaan helppoja ja kirkkoveneelläkin testatusti turvallisia soutaa. Paikallisten ihmisten elämä, tarinat menneestä ajasta ja luonnosta siivittävät matkaa. Soudettuamme tarpeeksi, aloitamme illan nauttien telttasaunan löylyistä. Saunan jälkeen nautimme lähiruokaa ja Lapin herkkuja jotka pitävät soutajan vähintäänkin soutukelpoisena. Yön nukumme puolijoukkue teltassa. Joella aika pysähtyy. Seuraavan päivän aloitamme runsaalla aamupalalla jonka jälkeen jatkamme soutamista ja melomista. Parin poronkuseman jälkeen nautimme pienen välipalan kahvin kera. Tauon jälkeen jatkamme matkaa Pelkosennie- melle jossa nousemme rantaan ja päätämme retkemme. Osallistua voi yksin, kaksin tai omalla porukalla, omalla kalustolla tai meiltä vuokraamalla. Me järjestäjänä huolehdimme sinulle hyvän kaluston ja takaamme loistavan seuran ja tunnelman. Vanha sanonta “Ei matka tapa, vaan aika” pätee yöttömän yön soutuun. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää »

Yöttömän soutu ja napapiirin ylittäminen kirkon veneellä

Koe yöttömän yön kauneus Kemijärvellä ! Tule mukaan ylittämään napapiiri kirkkoveneen airoissa, nauttien samalla yöttömän yön valosta ja rauhasta. Perinteinen suomalainen kirkkovene on ekologinen tapa tutustua Lapin kesäisen luonnon kiireettömään tunnelmaan. Veneeseen mahtuu jopa 14 henkeä, jotka yhdessä soutavat kohti yöttömän yön aurinkoa, ylittäen samalla napapiirin. Aiempaa kokemusta soutamisesta ei tarvita, sillä ammattitaitoiset oppaamme opastavat koko joukon alkuun ja yhteistyön voimin isokin kirkkovene liukuu tasaisesti kesäyössä Kemijärven laineilla. Rantaudumme pariin otteeseen nauttimaan kahvista ja paikallisesta perinneruoasta. Kierros kestää noin viisi tuntia pysähdyksineen ja jokainen napapiirin ylittäjä saa mukaansa todistuksen. Tule kokemaan yötön yö aivan uudella tavalla!

Lue lisää »