Lakefisherfinland

Olemme Kemijärvellä toimiva ohjelmapalveluyritys, jonka repertuaariin kuuluvat mm. kalastusretket Kemijärven ympäristössä niin kesällä kuin talvella, lohenkalastusmatkat Norjaan Namsenille , Kuolan niemimaalle Varzuga ja Umba joelle. Kalastusretkistä vastaa Leo Korhonen, kalastusopas joka on suorittanut ammattitutkinnon.

Muita ohjelmapalveluita kesäisin on souturetket kirkkoveneellä Kemijärven vesistöissä. Meillä on myös kajakki – kanootti vuokrausta. Talvella voimme järjestää yukifun turnauksen (leikkimielinen lumisotaturnaus), lumikenkäretkiä ja muita talvisia aktiviteettejä.

Olet liikkeellä yksin tai porukalla olemme ilomielin järjestämässä sinulle ja ryhmällesi ikimuistoisen kalastusretken.

Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Leo Korhonen
Sähköpostiosoite miarenaoy@gmail.com
Puhelin +358 40 549 4233
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi

Kalastusretki lautalla Pöyliöjärvellä

Lähde kanssamme kalastusretkelle lautalla keskelle Kemijärven kaupunkia, Pöyliöjärvelle. Retken aikana voimme uistatella, jigata, pilkkiä, mato-onkia ja heitellä uistinta. Saaliina voi olla haukea, taimenta, ahventa, kirjolohta ja siikaa.

Lue lisää »

Yöttömän Yön soutu ja Napapiirin ylitys kirkkoveneellä

Tule mukaan ylittämään napapiiri kirkkoveneen airoissa, nauttien samalla yöttömän yön valosta ja rauhasta. Perinteinen suomalainen kirkkovene on ekologinen tapa tutustua Lapin kesäisen luonnon kiireettömään tunnelmaan. Veneeseen mahtuu jopa 14 henkeä, jotka yhdessä soutavat kohti yöttömän yön aurinkoa, ylittäen samalla napapiirin.

Lue lisää »