Kilpailusäännöt ja -ohjeet

Osallistumalla #munonnentunne-kuvakilpailuun hyväksyt samalla sekä kilpailukohtaiset ohjeet että yleiset kilpailuehdot.

KILPAILUKOHTAISET OHJEET

Kilpailun rekisteriselosteen voit lukea tästä.

Kilpailunjärjestäjä
Kemijärven kaupunki / elinkeino- ja matkailupalvelut

#munonnentunne-kuvakilpailu
Osallistu #munonnentunne-kuvakilpailuun Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostilla. Kilpailun tarkoitus on nostaa Kemijärven tunnettuutta matkailukohteena. Tähän tarkoitukseen haluamme löytää elämänmakuisia, raikkaita ja Kemijärven Onnentunnetta kuvaavia otoksia. #munonnentunne-kuvakilpailussa halutaan tuoda esiin Kemijärven aluetta asukkaiden ja vierailijoiden näkökulmasta. Kuvan aiheessa saat käyttää mielikuvitustasi. Kilpailulla halutaan konkretisoida Kemijärven Onnentunne ja välittää viestiä Kemijärvestä vielä massojen löytämättömänä helmenä Suomen matkailussa.

Osallistumissäännöt
Kilpailuun voit osallistua Instagramissa julkaisemalla kuvan julkisella tilillä käyttäen tunnistetta #munonnentunne, merkitsemällä siihen Visit Kemijärven tilin sekä kirjoittamalla kilpailukuvan kuvaukseksi miksi juuri tämä kuva kertoo mielestäsi Onnentunteesta Kemijärvellä. Lisää kuvan sijainniksi paikka, jossa kuva on otettu. Facebookissa voit osallistua kilpailuun käyttäjän Kemijärvi – Lapin järvimailla tekemässä kilpailupostauksessa kommentoimalla sinun Onnentunne kuvan ja tarinan sekä paikan, jossa kuva on otettu. Muistathan laittaa kilpailukuvasi julkiseksi Facebookissa ja käyttäjätilisi julkiseksi Instagramissa. Mikäli haluat osallistua kilpailuun sähköpostitse, laita kilpailukuvasi, Onnentunne-tarinasi sekä paikka, jossa kuva on otettu sähköpostin tekstiksi. Laita sähköpostin aiheeksi "#munonnentunne-kuvakilpailu". Sähköpostin voit lähettää Kemijärven Matkailuinfon sähköpostiin info.visit(at)kemijarvi.fi. Kuvan täytyy olla otettu Kemijärven alueelta. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja hänellä tulee olla kuvaan täydet oikeudet.

Voittajan valinta
Tuomarit valitsevat viisi (5) parasta kuvaa finaaliin osallistumisajan päätyttyä. Finaalikuvat valitaan seuraavilla kriteereillä: kuvan omaperäisyys ja sopivuus kilpailun teemaan sekä kuvan Onnentunne-tarinan perusteella. Finaalikuvat, Onnentunne-tarinat ja voittaja julkaistaan Visit Kemijärven Facebook- ja Instagram-tileillä. Kuvakilpailun voittaja on eniten tykkäyksiä saanut kuva Visit Kemijärven Facebook- ja Instagram-tileillä.

Palkinnot
Kilpailun paras kuva palkitaan. Palkintona on unelmien viikonloppu Kemijärvellä. Palkintoon sisältyy majoitus puolihoidolla sekä kaksi aktiviteettia. Palkinto tulee olla käytetty huhtikuun 2019 loppuun mennessä. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 7.6 – 31.8.2018. Kaikki osallistumisajan ulkopuolella lähetetyt osallistumiset hylätään. Instagramissa osallistuneen kilpailijan käyttäjänimi ilmoitetaan ja Facebookissa tai sähköpostilla osallistuneen kilpailijan etunimi ja paikkakunta (esimerkiksi Maija Kemijärveltä). Kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajaa pyydetään lähettämään yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten Instagramissa Instadirect-viestillä, Facebookissa yksityisviestillä tai sähköpostitse info.visit(at)kemijarvi. Ellei voittaja ole ilmoittanut yhteystietojaan 7 vrk:n sisällä voittajan julkaisemisesta, palkinto voidaan jakaa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon. Palkinto lähetetään kahden viikon sisällä voittajan osoitteen vastaanottamisesta. Postin toimipisteestä noutamatta jätettyä palkintopakettia ei lähetetä toistamiseen voittajalle.

YLEISET KILPAILUEHDOT

Kilpailun ilmoitettu viimeinen osallistumispäivä on lopullinen, ellei järjestäjä toisin ilmoita. Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Kemijärven kaupunki voi käyttää kilpailuun osallistuneita kuvia ilman erillistä korvausta omilla sähköisillä kanavillaan. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

Kemijärven kaupunki / elinkeino- ja matkailupalvelut voi julkaista voittajan etunimen Instagramin ja Facebookin lisäksi myös muilla hallinnoimillaan internetsivuilla.

Kemijärven kaupunki / elinkeino- ja matkailupalvelut ei vastaa perille tulemattomista, puutteellisista, asiattomista tai muuten lukukelvottomista osallistumisista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti liittyvistä kuluista.

Järjestäjä ei vastaa mahdollisesti Postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista tai sähköisesti toimitettujen palkintojen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä järjestäjästä riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin tai Facebookin käyttöehtoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Sähköpostilla osallistuneiden sähköpostiosoitteet kerätään vain kilpailun ajaksi. Sähköpostiosoitteet kerätään ainoastaan voittajille ilmoittamista varten. Sähköpostiosoitteet säilytetään Kemijärven Matkailuinfon tietokoneella salasanoin suojatussa järjestelmässä. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun voittajan palkinnon toimittamiseen.

Kemijärven kaupunki / elinkeino- ja matkailupalvelut Instagramissa ja Facebookissa järjestämät kilpailut ovat Kemijärven kaupungin elinkeino- ja matkailupalveluiden järjestämiä eivätkä Instagram tai Facebook ole missään tekemisissä niiden järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla sekä Instagramissa että Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Instagramilla ja Facebookilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.