IPP CUP 2017 Hyväntekeväisyys jalkapalloturnaus

Heinäkuu 29. klo 09:00 - klo 23:00
Sijainti: Pyöliövaaran urheilukenttä

IPP CUP 2017 JALKAPALLON HYVÄNTEKEVÄISYYSTURNAUS

Viime vuonna paluun jalkapallon maailmankartalle tehnyt Isokylän Pallo-Pojat värittää taas Kemijärven jalkapallokesää heinäkuussa. Kiitollisuus oman joukkueen paluusta on niin suuri, että jalkapalloilullisen perinnön ja seuran ainutlaatuisen tunnelman vaalimisen lisäksi uudestisyntynyt seura haluaa luoda lämpöä ympärilleen hyvää tekemällä. IPP järjestää Pöyliövaarassa 29. heinäkuuta kutsuturnauksen, jonka tuotot ohjataan Kemijärven Pelastakaa Lapset ry:lle paikkakunnan vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäynnin ja harrastusten tukemiseen. 

Pöyliövaaran keskuskentälle on kaikilla vapaa pääsy, ja siellä hyväntekeväisyyspottia kartutetaan fanituotemyyynnillä, yritysyhteistyöllä, vapaaehtoisilla lahjoituksilla sekä VPK-talolla järjestettävän iltatapahtuman lipunmyynnillä. Iltatapahtumassa laitetaan alkuillasta jalalla koreasti elävän tanssimusiikin eli Duuriseiskan tahdissa. Loppuillasta raikaa puolestaan Rock`n Roll, kun Lapin kovin rokkibändi Laskuteline tekee paluun Kemijärven keikkapaikoille, joista bändillä on hyviä muistoja menneiltä vuosilta. 

Ohjelmasta. Ovet aukeaa VPK:lla klo 20, liput 12eur. Lippujen tuotot hyväntekeväisyyteen. Lippurannekkeita saa varata ennakkoon 040-5475437/Markku.

VPK- talolla Klo 21 Duuriseiska, klo 23 Laskuteline. 

Isokylän Pallo-Pojat ry.

 

« Takaisin etusivulle