Kesä Yukigassen 2017 - Euroopanmestaruus lumisotakilpailu

Heinäkuu 08. klo 12:00 - klo 16:00
Sijainti: Pöyliövaaran urheilukenttä

osoite: Urheilukatu 16, 98100 Kemijärvi

Pelit alkavat klo 12

SUMMER YUKIGASSEN - SUMMER FUN!

Yukisummer.JPG

Lumisotaa oikeilla lumipalloilla keskellä kesää Kemijärvellä!

Euroopan Mestaruuskilpailut KesäYugigassenissa Kemijärvellä 8.7.2017.

Lumisotaa pelataan Kemijärvellä tulevanana talvena jo 23. kerran. Laji laajenee askel askeleelta, ja monissa lajia harrastavissa maissa lumisotaa pelataan ympärivuoden  hyödyntäen mm. liikuntahalleja.

Kemijärvellä ympärivuotisena lumipallosodasta mentiin vielä askelta pidemmälle - ja päätettiin toteutaa kesän hauskin SummerYukigassen. Kun lumet rupesivat sulamaan, niin Suomen Yukigassen liitto ry teki mahdottomasta mahdollisen ja päätettiin järjestää kesäinen lumisotatapahtuman oikealla lumella. Lumi varastoitiin perinteisin menetelmin urheilukentälle ja siellä lumi odottaa lumipallokoneita sekä innokkaita pelaajia.

Pelit pelataan lauantaina 8.7 klo 10 alkaen Urheilukentällä (tekonurmi). Säännöt ovat Yukigassen -lumisotakilpailun viralliset säännöt. Joukkueeseen voi nimetä 10 henkilöä, joista kentällä kerrallaan 7 pelaajaa ja kapteeni, (näistä 7 pelaajasta vähintään kolme tulee olla naisia).

Kilpailuun otetaan 16 ensimmäistä ilmoittautunutta joukkuetta. Joukkuemaksu on 150 €/ joukkue. Ilmoittautumiset ja muu info www.yukigassen.fi sekä sähköposti yukigassenfinland@gmail.com

Loppupelit alkavat n. 15.30 - voittajajoukkueet (3 parasta) palkitaan.

Pelaajilla oltava omat vakuutukset. Yhtenäinen joukkuasu ja paljon iloista pelimieltä. Kentällä toimii kisan ajan kisakanttiini, josta pientä purtavaa ja erinlaisia vilvoittavia Yukijuomia.

Pelien jälkeen joukkueet voivat suunnistaa samaan aikaan Kemijärvella järjesttävään Kemijärven Yöttömät Yöt -musiikkifestarille, missä huippuesiintyjiä riittää pitkälle yöhön. Kerää Sinäkin joukkue - työporukka, lomaporukka, harrastusporukka, kaveriporukka - porukka kuin porukka - ja tulkaa viettämään hikisen luminen hauska päivä lumisodan merkeissä.

Lisätietoja - puh + 358 40 596 1807 / Ari Pöyliö tai +358 400 338 941 / Tuula Kuusikko

Järjestäjä: Suomen Yukigassen liitto ry

www.yukigassen.fi

FB Yukigassen Finland

Youtube Talven Yukigassen Kemijärvellä

 Summeryuki_Summerfun.JPG

 

« Takaisin etusivulle