Pöllitreenit

Huhtikuu 12. klo 17:00
Sijainti: Kemijärvi

Oletko valmis hyppäämään hauskaan, mutta tehokkaaseen pöllitreeniin? Nyt siihen olisi nimittäin mahdollisuus!

Aloitamme pöllitreenikauden huhtikuussa ja se jatkuu elokuun loppuun saakka, eli tarkemmin 12.4-31.8.2023 välisen ajan.

Treenit tulevat olemaan keskiviikkoisin klo 17-18 sekä torstaisin klo 19-20 ja treenimaastoina hyödynnämme Kemijärven kauniita maastoja, kuten Pöyliövaaraa, Pitkävaaraa sekä Kotavaaraa.

Treenit sisältävät mäkitreeniä, juoksua, kävelyä sekä monipuolista liikuntaa pöllin kanssa ( esimerkiksi kyykkyjä, hyppyjä sekä heittelyä) Talvella heittäydymme umpihankeen ja kenties kesällä tutustutaan jopa suomaastoihin!

Tunneille mahtuu aina 15 henkilöä mukaan ja me tuomme pöllit mukanamme. Jos sinulla on oma pölli, niin tottakai voit ottaa sen mukaasi.

Kertatunnin hinta on 9e ( Opiskelijat sekä eläkeläiset 7e), 10x tuntipassi 80e ( Opiskelijat sekä eläkeläiset 60e) ja 20x tuntipassi 150e ( Opiskelijat sekä eläkeläiset 110e)

 

Kauttamme on mahdollista vuokrata kesällä Fatbike tai Sup-lauta omaan käyttöön. 

Vuokraa pyörä ja lähde liikkumaan sekä tutustumaan upeisiin lähimaastoihin. Fatbiken avulla pääset kokemaan maastossa pyöräilyt entistä paremmin ja helpommin.

Myös Sup-lautailu on loistava tapa lähteä nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä. Sup-lautailu kehittää keskivartalon lihaksistoa sekä tasapainoasi ja pääset samalla nauttimaan luonnosta vesiltä käsin.

 

Ilmottautumiset  Move Lapland sekä lisätiedot niin Pöllitreeneihin kuin Fatbike- sekä Sup lauta-vuokraukseen Instagram/Facebook @Movelapland tai whatsup/tekstiviesti p: 0404402808

« Takaisin etusivulle