SuomiLive Kemijärvi musiikkifestivaali 21.-22.7

Julkaistu 2023-03-15 10:56:03 EET.

Kemijärven ensimmäinen uusi ja rento SuomiLive musiikkifestari Ahvensalmen kentällä.

Tiedote 15.3.2023, julkaisuvapaa heti

kemijärvi-1500X1500.jpg

 

SuomiLive – Kemijärvi

Uusi, rento musiikkifestivaali heinäkuussa!

Perjantai 21. ja lauantai 22. päivä heinäkuuta 2023

 

Ahvensalmen kenttä

Kemijärvi

 

* Eini * Meiju Suvas * Tommi Läntinen * Kuningasidea * Ville Liimatainen ja Ajomiehet * Anne Mattila * Turo’s Hevi Gee * Petra * Katri Ylander * Stand up -koomikko Toni Jyvälä

SuomiLive on Kemijärvellä järjestettävä uusi, rento musiikkifestivaali 21. ja 22. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana toimii Ahvensalmen kenttä. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana esiintymislavalla nähdään laadukas kotimainen artistikattaus.

”Haluamme SuomiLive -tapahtumassa Kemijärvellä tarjota yleisölle positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin ja turvallisuuteen. Kaikki nämä asiat on pyritty huolellisesti ottamaan huomioon tapahtumaa Kemijärvelle suunniteltaessa. SuomiLive on rento ja välitön kansanjuhla”, kertoo tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds.

*

OHJELMA

Perjantai 21.7.2023

Toni Jyvälä (Stand-up), Turos Hevi Gee, Petra, Meiju Suvas ja Eini

Lauantai 22.7.2023

Toni Jyvälä (Stand-up), Ville Liimatainen & Ajomiehet, Katri Ylander, Kuningasidea, Anne Mattila ja Tommi Läntinen

 

MUUTAMA SANA ESIINTYJISTÄ

Kuningasidea

Vahvan paluun julkaisu- ja livekantaan tehnyt 11-miehinen Kuningasidea julkaisi maaliskuussa uuden albumin nimeltä ”Sinä, minä ja aika”. Kyseessä on kokoonpanon neljäs albumijulkaisu. Levy on kunnianhimoinen ja mukaansatempaava pop-teos, joka sisältää tarttuvien koukkujen lisäksi paljon kiinnostavaa kuunneltavaa niin musiikillisesti kuin sanoituksellisestikin.

Kuningasidean suurimpia hittejä ovat ”Pohjolan tuulet”, ”Enemmän duoo ku sooloo” ja ”Sä saat mut”. Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka jo neljätoista vuotta kestäneen matkansa aikana on työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin. Yhtyeen hittikimara, tiukka soitto ja yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Bändi on parhaimmillaan livenä, ja se on jokaisen ehdottomasti koettava itse.

www.dexviihde.fi/artisti/kuningasidea/

Eini

Eini tuli tunnetuksi vuonna 1977 laululla ”Yes sir, alkaa polttaa”. Muita tunnettuja hittejä ovat muun muassa ”Kesä ja yö”, ”Rakastua voisit aivan pikkuisen”, ”Xanadu”, ”Haloo hela Finland”, ”Monta monta yötä”, ”Kiitävän hetken hurma”, ”Olen neitsyt”, ”Mä jään”, ”Sulle tuli faksi”, ”Saisit haudatun kuun” ja ”Draamaa”. Esikoissingle ”Yes Sir, alkaa polttaa” (Yes Sir, I can boogie) ilmestyi Einin ollessa vasta 17-vuotias.

Vuonna 2020 vietettiin Einin 60-vuotisjuhlavuotta, jota ei tämän nuorekkaan ja hohdokkaan laulajattaren habituksen perusteella on vaikea uskoa. Juhlan kunniaksi ilmestyi albumi nimeltä ”Vihdoin valmis.” Einin juhlavuosi huipentui syksyllä 2021 hänen elämäkertansa Diskokuningatar Eini ilmestymiseen.

Einin viimeisin albumijulkaisu on huhtikuussa 2022 ilmestynyt ”Pimeän jälkeen”.

Haluan olla ilon ja toivon lähettiläs ja välittää lohdullisia ajatuksia, rakkautta ja iloa. Minua voisi kai kuvailla räiskyväksi live-esiintyjäksi. Mikrot, pitkät saappaat ja nahkapuvut ovat olleet esiintymisasuni jo vuosikausia,” Eini kertoo naurahtaen.

 

Eini | Facebook  

 

Meiju Suvas

Viime syksy 2022 toi Meijun jälleen kirkkaimpiin parrasvaloihin: hän loisti supersuositun Vain elämää -ohjelman tähtenä. Meiju nähdään myös Tähdet Tähdet -ohjelmassa keväällä 2023. Toimittaja Mari Koppisen kirjoittama elämäkertakirja En tyydy vähempään -uutuuskirja julkaistaan elokuussa 2023.

Meijusta on vuosien saatossa kehkeytynyt monipuolinen artisti, joka hallitsee kevyen musiikin tyylilajit laidasta laitaan. Meiju on tyylitaituri ja erinomainen tunnelmanluoja. Show koostuu Meijun lukuisista hittibiiseistä ja parhaimmista coverbiiseistä, joista mainittakoon "Pure mua", "Tahdon sinut", "Tää onnea on", "Muukalainen", "Kaunotar ja Kulkuri", "Ystäväsi aina", "Moliendo Café", "Andalucian yö" ja "Missä milloin vaan".

www.meijusuvas.fi

 

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ

Tiger Production Oy on ohjelmapalveluihin ja tapahtumatuotantoon erikoistunut yhtiö, joka kuuluu Arctic Group -monialakonserniin. Tapahtumatuotantoon edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti suhtautuvan yhtiön osakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja alihankkijoihin kuuluu suuri joukko arvostettuja ja kokeneita tapahtuma-alan toimijoita niin tekniikan, turvallisuuden, tapahtumainfrastruktuurin, ruoka- ja juomapalveluiden, markkinoinnin kuin tiedotuksenkin saralta.

  

SuomiLive -musiikkifestivaalit järjestetään Vantaalla 9.-10.6., Hyvinkäällä 14.-14.7., Raumalla 21.-22.7., Kemijärvellä 21.-22.7., Pieksämäellä 4.-5.8. ja Torniossa 25.-26.8.2023.

 

LIPUT

 

Lipunmyynti alkaa perjantaina 17.3.2023.

Liput ennakkoon www.lippu.fi

Yhden päivän lippu 49,90 €

Yhden päivän heimolippu 79,90 €

Kahden päivän lippu 89,90 €

Kahden päivän heimolippu 149,90 €

 

HEIMOLIPPU

Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!

Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa.

Alueelta on hyvä näkyvyys lavalle.

Heimolippuun sisältyy heimopassi.

Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

 

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

 

LISÄTIEDOT

www.suomilive.com

Sami Hokkanen, Tiger Production Oy

050 3766 407, sami.hokkanen@tigerproduction.fi

www.tigerproduction.fi

Antti Smeds, Tiger Production Oy

0400 812 904, antti.smeds@tigerproduction.fi

 

Artisti-info ja promo-kuvat:

Eini | Facebook / www.meijusuvas.fi / www.tommilantinen.fi / www.dexviihde.fi/artisti/kuningasidea/ / www.annemattila.fi / www.dexviihde.fi/artisti/petra/ / www.dexviihde.fi/artisti/katri-ylander/ / www.facebook.com/groups/104510922915642/ / www.ajomiehet.fi / Stand up -koomikko Toni Jyvälä | Facebook

 

Artistihaastattelut ja median akkreditoinnit:

Lasse Norres, ECF Oy

044 7706007, lasse@norres.fi

 

 

 

 

Takaisin