Tapionniemen Kyläkartano

Tutustu paikalliseen kyläelämään majoittumalla entisen koulun, nykyisen Kyläkartanon huoneistossa. Tarjolla myös karavaanikäyttöön matkaparkkeja lyhytaikaiseen yöpymiseen.
Impinhovikeittio_780_380.jpg
Impinhovi_makuuhuone_780_380.jpg
Impinhovi_yleiskuva_780_380.jpg
Tapionniemi_70_380.jpeg

Tapionniemen Kyläkartano vuokraa matkailijoille vasta remontoitua entistä opettajan asuntoa, Impin hovia, Airbnb kautta. Tutustu siihen tästä.

Lisäksi kyläkartanolla on kaksi kyläseuran vuokraamaa entistä luokkahuonetta majoittumista varten. Huoneissa on parisängyt sekä yhden hengen vuoteet. Kyselyt suoraan kyläseuralle.

Kyläkartanolla on mahdollisuus pitää erilaisia tilaisuuksia, juhlia ja tapahtumia. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua toteuttamaan toiveesi.

Tapionniemeen on myös nyt avattu Matkaparkki karavaanikäyttöön. Tarjolla on 5 parkkia lyhytaikaiseen yöpymiseen. Varaukset tehdään Matkaparkki.com sovelluksen kautta, jonka voi ladata älypuhelimeen sovelluskaupoista. Yöhinta sisältää parkin, puhtaan veden sekä ulkohuussin. Alueella on leikkipaikka lapsille, ja noin 500m päässä Kemijoen rannasta löytyy laituri sekä laavu. Pienestä lisämaksusta mahdollisuus varata myös suihku, pihasauna, pyykinpesupaikka sekä grillikota.

 

Perustiedot
Aukioloajat Ympäri vuoden
Palvelukielet Suomi
Maksutavat Pankkikortti, Visa
Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Tapionniemen Kyläseura, Marjatta Pekkarinen
Sähköpostiosoite tapionniemenkylaseura@gmail.com
Puhelin +358 40 963 8000
Etusivu www.tapionniemi.fi
Katuosoite Sodankyläntie 2331
Postinumero 98350
Postitoimipaikka Tapionniemi