Lomakeskus Luppo

Tervetuloa viettämään luppoaikaa Pyhätunturille
Luppo_ulkoa_visit.jpg

Lomakeskus Lupossa on 47 vuodepaikkaa 2-6 hengen huoneissa. Ravintolamme tarjoaa teille pääosin paikallisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Järjestämme kaikki perhejuhlat ja pikkujoulut. Tilojamme on myös mahdollisuus vuokrata omatoimisiin juhliin ja tapahtumiin. Iso piha antaa mahdollisuude isoihinkin tapahtumiin. Pihalla on iso kota ja pienempi ”mörkömaja” molemmissa on tulipaikka.

Revontulien katsomiseen on hyvä mahdollisuus, koska alueella ei ole runsaasti valaistusta ja pihavalotkin on tarvittaessa mahdollista sammuttaa.

Panostamme viihtyvyyteenne monin tavoin. Junalla saapuvat 'Lupon huoleton lomaviikko'  viettäjät jatkavat helposti bussikuljetuksella Luppoon. Tarvittaessa noudamme Teidät pikkubussilla asemalta. Kuljetuspalvelumme ansiosta voitte aloittaa hiihto- tai vaellusretkenne haluamastanne kohteesta ilman että joudutte palaamaan lähtöpisteeseen. Suosittu tapa on lähteä hiihtämään kohti kevätaurinkoa ja Luppoa Ametistikaivoksen tienhaarasta.

Elämyspalvelut järjestämme itse tai yhteistyössä muiden Pyhätunturin palveluntarjoajien  kanssa.
Perheyrityksenä haluamme pitää palvelumme kohtuuhintaisina ja panostamme myös lasten viihtyvyyteen tarjoamalla erillaisia leikkipaikkoja ja välineitä suurella piha-alueella. 

Kesäisin ja syksyisin järjestämme kahta eri kokopäiväretkeä, toinen on Tulppioon konesavotan maisemiin ja toinen on Seitajärven partisaanien taistelupaikoille ja muistomerkille. Molemmilla retkillä syödään eväät, paistetaan makkarat ja juodaan nokipannukahvit lättyjen kera.


Tervetuloa

Jouni ja Liisa Tervo

 

 

 

 

 

Perustiedot
Aukioloajat Avoinna vko 8 vappuun asti. Sen jälkeen tilauksesta elokuun loppuun. Avoinna ruskasesonkina. Tilauksesta joulukuussa 1.-15.12. Avoinna 16.12 - 6.1.
Palvelukielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Visa Electron, Master Card
Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Liisa Tervo
Sähköpostiosoite lomakeskusluppo@gmail.com
Puhelin +358 400283543
Etusivu www.lomakeskusluppo.net
Katuosoite Postiliitontie 95
Postinumero 98530
Postitoimipaikka Pyhätunturi