Lohen lomakeskus

Lohen Lomakeskus sijaitsee luonnonkauniin Pöyliöjärven rannalla, noin 800 m Kemijärven kaupungin keskustasta. Mökkejä, retkeilymaja. Alueella toimii myös maisemaravintola Lohiportti (350 asiakaspaikkaa) tilausravintolana, jossa 14 hengen tilaussauna takkahuoneineen sekä kokoustiloja. Lomakeskuksessa voi järjestää perhejuhlia, kokouksia, tyky-päiviä, pikkujouluja, teemailtoja ruokailuineen.
lohen lomakeskus1.jpg
lohen lomakeskus2.jpg
lohen lomakeskus7.jpg
lohen lomakeskus11.jpg
lohen lomakeskus16.jpg

Tarjoamme useita eri kokoisia lomamajoja, joissa sauna, WC, suihku, minikeittiö, astiat, mikro ja TV. Lisäksi alueella sijaitsee Retkeilymaja Hostel Kemijärvi. Pihapiirissä on grillikatos ja kahvila. Rannassa on hiekkapohjainen uimaranta. Pyhä-Luoston luonnonpuistoon on matkaa 47 km. Talvella vierestä kulkee moottorikelkkareitti ja 11 km hiihtolatu. Järvellä on vapaasti käytettäviä rantautumis- ja tulistelupaikkoja. Vuokraamme soutuveneitä ja lapsille on tarjolla polkuvene ja pieni leikkipuisto. Järvestä on myös syvyyskartta.

Myymme kalastuslupia, välitämme kalastusvälineitä kesä- ja talvikalastukseen (ice-fishing), vuokraamme polkupyöriä ja lumikenkiä sekä välitämme murtomaahiihtosuksia.

 

 

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite lohelanrantamokit@pp.inet.fi
Puhelin +358 40 581 2007, +358 40 581 6772
Etusivu http://www.lohenlomakeskus.fi
Katuosoite Hietaniemenkatu 9-11
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi