Matkatupa Camping

Matkatupa Camping on siisti rauhallinen majoituskohde kauniin ja kalaisan Kemijärven etelärannalla. Lisämajoitustilaa rantamökeissä, joissa osassa myös saunat. Hyvät uimarannat, kalavedet ja hillasuot. Kalastusluvat saa retkeilymajalta. Asiakkailla ilmainen soutuveneen käyttöoikeus. Valtion metsästysmaat lähellä.
Matkatupa-Camping-Kemijärvi
Matkatupa-caravan-kemijärvi
matkatupa-majoitus-kemijarvi

Matkatuvalla on isot tasaiset järvenrantanurmikot ja pelikentät, ja siten erittäin sopiva erilaisten leirien pitopaikaksi. Kesäisin pihalla laitetaan jalalla koreasti! Ympäri vuoden on varattavissa kaksi rivitalohuoneistoa, joissa molemmissa on viisi vuodepaikkaa. Huoneistoissa kaikki mukavuudet. Hostellin aukioloajan ulkopuolella ennakkovaraus on välttämätön.

Leirintäalueemme on avoinna kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Meillä voit majoittua mökkiin, asuntoautoon, -vaunuun , telttaan tai lomahuoneistoon, 2h+k+s kaikilla mukavuuksilla.

Lomahuoneisto on jatkuvasti käytössä koko vuoden. Matkatuvalla on myös retkeilymaja.

Alueella on yhteensä 15 mökkiä, joista 2 on kahden hengen mökkejä ja 13 on neljän hengen mökkejä. Kaikissa 4-hengen mökeissä on varusteina: Kerrossängyt petivaatteineen , liinavaatteet lisämaksusta, lämpölista, keittolevy, astiat, jääkaappi, kahvinkeitin.

Lisäksi alueella on sähköistettyjä auto-ja vaunupaikkoja.

Nurmikenttää alueella on n. 3 hehtaaria.

Majoittumista täydentää mukavasti puulämmitteinen rantasauna ja hiekkapohjainen uimaranta.

 

Perustiedot
Aukioloajat Avoinna rajoitetusti kesällä 2020. Soita ja kysy tarkemmat aukioloajat suoraan Matkatuvalta.
Yhteystiedot
Sähköpostiosoite matkatupa@pp.nic.fi
Puhelin +358 (0)16 888 517 tai +358(0)405 788 795
Etusivu http://www.matkatupa.fi
Katuosoite Luusuantie 2661
Postinumero 98230
Postitoimipaikka Luusua