Travel Kemijärvi

Travel Kemijärvi on yritys, joka järjestää räätälöityjä kulttuuri-, tutustumis- ja virkistysmatkoja Suomeen kohdistuvien matkojen lisäksi ulkomaille. Lisäksi järjestämme päiväretkiä myös Itä-Lapin alueella sekä erikoispaketteja alueellamme ja ympäristökunnissa oleviin konsertteihin, tapahtumiin tai erikoiseen käyntikohteisiin.
Lofootit-fintravel-kemijarvi.jpg

Ryhmämatkat Kemijärveltä

Järjestämme räätälöityjä kulttuuri-, tutustumis- ja virkistysmatkoja Suomeen kohdistuvien matkojen lisäksi ulkomaille. Matkoillamme käytämme paikallisten bussiyhtiöiden linja-autoja sekä junayhteyksien suomia mahdollisuuksia. Lentoliput varataan ryhmille ennakkoon ryhmän kohdemaan toiveen mukaan.

Matkoilla on yleensä matkanjohtaja ja netin lisäksi matkoja voi varata henkilökohtaisesti toimistossamme.

Päiväretket Itä-Lappiin

Retkillä tutustutaan Kemijärven, Pelkosenniemen, Sallan ja Savukosken käyntikohteisiin paikallisen oppaan johdolla. Kohteita ovat mm. sotahistoriakohteet, museot, erikoisliikkeet, tilakäynnit, kylätalot ja yksityisessä omistuksessa olevat kohteet. Alueellamme asuu paljon erikoisosaamista ja – tietoa omaavia henkilöitä, jotka voivat toimia oppaina ja matkajohtajina.

Erikoispaketit

Tehdään alueellamme olevaan konserttiin, tapahtumaan tai erikoiseen käyntikohteeseen. Nämä voivat olla myös herätteellisiä, joiden pohjalta voidaan suunnitella Kemijärven tai ympäristökuntien alueella tapahtuva kokous-, ja kannustematka, perhettä tai jotain muuta erityisryhmää koskeva tilaisuus. Erikoispaketteina voidaan tarjota myös muualla Suomessa olevaan tapahtumaan matkapaketti sisältäen majoituksen, kuljetuksen ja liput.

8:n vuodenajan vaihtuvat näyttelyt

Lapin luonnossa on 8 erilaista vuodenaikaa; sen näkee maasta, puista, eläimistä, varjoista, sen tunnet iholla, sen tunnet tuoksuna, sen kuulet kaikuna järven yllä. Käen kukunta, kuovin kujerrus, joutsenen siipien suhina, kurkien lento kertoo onko kevätkesä, kesä vai syyskesä. Keskikesän keskiyöllä aurinko häikäisee silmäsi, kun kuljet kohti pohjoista vaaranrinnettä pitkin. Syystuuli syksyn tuo, kelta-punaisten haavan lehtien sinfoninen sointu kertoo lähestyvästä talvesta, sininen hetki, revontulten liekki, kengän pohjassa narskuva lumi kertoo eletäänkö syystalvea vai talvea. Auringon vaaleankeltainen väri tummuu päivällä punaiseksi kun mennään kohti kevättalvea. Maalis-huhtikuun hanki on kevättä kauneimmillaan, vielä rauhaisaa ennen kasvun alkua. Kaikilla retkillä on mahdollisuus nähdä eri vuodenajan kauniita luonnon näytelmiä.

Taivaat Tulet

Kemijärven kaupunki on tullut suomalaisille tutuksi Taivaan Tulet tv-draaman kautta. Kuvauspaikoille tehdään kiertoajeluita ja kerrotaan tv-sarjan kohtauksista ja juonen käänteistä. Kiertoajelulla kerrotaan myös Kemijärven historiasta ja nykypäivästä. Kuvauspaikkoja nähdään myös Päiväretkillä Itä-Lapin alueelle.

Perustiedot
Palvelukielet Suomi, Ruotsi, Englanti
Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Päivi Kostamo
Sähköpostiosoite paivi@travelkemijarvi.fi
Puhelin +358 (0)40-344 7777
Etusivu travelkemijarvi.fi
Katuosoite Vapaudenkatu 4
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi