Hotelli Mestarin Kievari

Mestarin Kievari on kodikas hotelli Lapin järvikaupungin, idyllisen Kemijärven keskustassa. Hotelli on puolen tunnin ajomatkan päässä Pyhätunturista ja Suomusta, kahdesta Lapin parhaimmista laskettelukeskuksista.
mestarin-kievari-kemij�rvi-lapland-780.jpg
mestarin-kievari-bup.jpg
mestarin-kievari-huone2.jpg
mestarin-kievari-ravintolasali.jpg

Hotellin ravintolassa tarjoillaan suosittu lounasbuffet arkipäivisin. Tarjolla on päivittäin laajassa lounasbuffetissa erilaisia salaatteja, kylmä kalapöytä ja lämpimiä ruokia. Erinomainen à la carte menu tarjoaa lappilaisen lähiruoan lisäksi myös erikoisuuksia. Lappi Àla Carte ravintola. Ravintolalle on myönnetty Chaine des Rotisseurs-kilpitunnukset.

Aamujanalla matkustavalla on mahdollisuus nauttia aamiainen ravintolassa aina klo 10 asti. Lisäksi iltajunalle lähtijän on mahdollista ruokailla ravintolassa klo 18 asti.

Hotellissa on 21 kotoisaa huonetta, osa huoneista sopii perheille, osassa on oma sauna.Hotellissa on WLAN internetyhteys.

Hotelli myös vuokraa lumikenkiä ja Fat-bikeja. Lisäksi on mahdollista ostaa retkieväspaketti retkelle lähtijälle.

Fat bike hinnat:

3h          25€

8h          45€

1 vrk     65€

Sähköauton latauspiste

Hotelli-Ravintola  Mestarin Kievarissa tankkaat sekä perheen että auton. Kaksi sähköautojen latauspistettä asennettiin hotellin parkkialueelle jo pari vuotta sitten. Hotelli Mestarin Kievari latauspisteet ovat tarkoitettu kaikille Kemijärvellä matkaileville. Hotellin ja ravintolan asiakkaille lataus on täysin ilmaista. Riittää kun käy asiakaspalvelussa pyytämässä sitä.

 

Perustiedot
Aukioloajat Ravintola (Keittiö) Ma-Pe 6.30-21.00 La 8.00-18.00 Su 8.00-10.00
Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Kaija Saariniemi
Sähköpostiosoite hotelli@mestarinkievari.fi
Puhelin +358 (0) 016 320 7700
Etusivu http://www.mestarinkievari.fi/
Katuosoite Kirkkokatu 9
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi