Hyvinvointi

Marjapaikka.jpg

Luonto ja hyvinvointi yhdistyvät Kemijärvellä. Lappilaiseen tapaan luonto on läsnä hyvinvoinnin löytämisessä. Onko ihme, jos rauhan ja hyvinvoinnin voisi löytää Kemijärveltä. Aito luonto erämaineen tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nauttia luonnon antimista. Paikalliset ohjelmapalveluyritykset mahdollistavat teille hyvinvointia ja rauhallisuutta yhdistettynä luonnon tarjoamiin ääniin, tunteisiin ja makuihin. Luvassa siis täyden kokemuksen napapiirin matka Kemijärvelle.

Tiesitkö että 10min. metsässä laskee jo verenpainetta. 20 minuuttia kohentaa mielialaa, 1 tunti metsässä lisää tarkkaivaisuutta ja 2 tuntia metsässä elimistösi puolustuskyky paranee. (Lähde Forest & Medicine-tutkimus Japani ja metsäntutkimuslaitos, Kemijärven 4H yhdistys)

Luonnosta Hyvinvointia tapahtuma 2018 Kemijärvellä syyskuussa. Mukana paikallisia luonnontuotteita, luentoja luonnosta (sienet, villiyrtit, villiruoka, kansaperinteiset kasvit), wellness-hoitoja, kalastusretkiä, sieniretkiä ja lähiruokaa. Tule mukaan voimaantumisen viikonlopulle!