Havumetsän Huskyt

Havumetsän Huskyt ovat arktisia rekikoiria joiden ystävällisen luonteen vuoksi sopivat kokoperheen retkikoiriksi. Olet ajo-opetuksen jälkeen valmis toimimaan samassa tiimissä neljän tai kuuden koiran valjakossa musherina, eli kuskina. Koet aidon luonnon voiman ja rauhan lumisilla reiteillä. Retkeltä palattua nautitaan kuumaa juotavaa ja Lapin herkkuja. Ja lopuksi voidaan käydä tutustumassa tilan muihin eläimiin.
_MG_9087.jpg

Rekikoiraretkille lähdetään perheemme ja koiriemme kodin pihasta. Koiramme ovat arktisia rekikoiria, joilla lähdemme tutustumaan Suomen luontoon:

Mitä löytyy kuusimetsästä?

Miksi kuusella kasvaa partaa?

Kenen jäljet johtavat pajupensaaseen?

Tuleeko kuukkeli nuotiolle tervehtimään meitä ja haluaa retkieväistämme osansa?

Kun talvisesonki on parhaillaan, on mahdollista että tulemme laskettelukeskuksen ytimeen koirien kanssa, jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan koiriimme ja rekikoirien kyytiin.

Kesällä patikoimme koirien kanssa metsän läpi erämaahan, jossa voi kokeilla kalaonnea pienistä lammista. Tarkastetaan metsän tarjonta, mitä ruokaa saa säilöttyä luonnosta?Mikä on mustikan varpu? Ja se suon herkku hilla/lakka/suomuurain löytyy tuolta.

Ja mikä hienointa,kun saat nähdä koiraystäviemme innon lähteä tutustumaan kanssamme päivän seikkailuun säällä kuin säällä.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite havumetsanhuskyt@gmail.com
Puhelin 040418 2356
Etusivu http://www.havumetsanhuskyt.fi
Katuosoite Asutusalueentie 179
Postinumero 98310
Postitoimipaikka Kemijärvi