Jänkäkoira

Jänkäkoira on 2014 perustettu kalastusmatkailuun pohjaava yritys, jonka perustajana on innokas kalamies ja pohjoisen kävijä Juhani ”JUNNU” Korpela. Yritys toimii Kemijärven Vuostimon kylässä Kemijoen varressa ja vie asiakkaitaan kalaretkille Kemijoelle, Suomen pisimmälle joelle ja myös muille läheisille vesialueille toiveiden mukaan.
jankakoira-junnu-korpela.jpg
kalastusta-vuostimo-pyhätunturi.jpg
Kemijoen-Taimen-jankakoira.jpg
Kemijoki-saaskiniva.jpg

Kemijoelle lähdemme Vuostimon venerannasta, josta teemme asiakkaan valitseman retken joko vetouistelemaan, jigikalastamaan tai perehdymme heitto-/ jerkkikalastuksen saloihin kalaisalla Kemijoella.

Kemijoki on tunnettu suurhauistaan, joita saadaan kauden aikana useita. Suurimmat, jopa 15 kilon hauet saavat kalastajan kuin kalastajan suun venymään leveään hymyyn. Noudatamme kalojen ala- ja myös ylämitoista annettuja ohjeita ja esimerkiksi vapautamme kaikki yli 90cm hauet. Myös luonnonkantaiset taimenet, joista suurimmat ovat lähes 7 kiloisia, on mahdollista saada koukkuunsa.

Joella liikumme kahdella moottoroidulla perinneveneellä.

Osalle kalastajista koskikalastus on se ainoa oikea kalastusmuoto ja silloin suuntaamme autolla tai veneellä vielä vapaana virtaaville Loukaksen- tai Jänkäläisen koskille. Näillä koskilla on mahdollista saada villi Taimen tai ärhäkkä Harjus.

Lähistöllä sijaitsee myös Javarusjoki, joka on hieno Kemijokeen yhtyvä joki. Perhokalastusta harrastavalle Javarusjoki on ylikahlattavana todella hieno kokemus ja rantatörmän laavulla on hyvä levähtää eväitä nauttien ja lisävoimia keräten. Asiakkaiden saamat mitat täyttävät kalat valmistelemme mukaan vietäväksi asiakkaan niin halutessa.

Järjestämme myös räätälöityjä kalaretkiä Kemijoen latvavesille aina Kemihaaraan saakka.

Retkien opastuksesta vastaa Juhani ”Junnu” Korpela ja opastuskielenä englantikin taittuu.

TERVETULOA KOKEMAAN KIREITÄ SIIMOJA KEMIJOELLE.

Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Junnu Korpela
Sähköpostiosoite info@jankakoira.fi
Puhelin +358 50 541 2877
Etusivu http://www.jankakoira.fi
Katuosoite Opintie 17
Postinumero 98360
Postitoimipaikka Vuostimo