Pyhäsafaris

Me olemme korkealuokkainen lumiseikkailu ja safaripalvelujen tarjoaja, meillä on pitkät perinteet matkailu ja kelkkailu elämys alalta, perinteemme kantavat yli kolmenkymmenen vuoden päähän. Henkilökuntamme on erittäin kokenutta ja koulutettua palvelemaan sinua ja ryhmääsi. Erinomainen palvelu on meille kunnia asia. Tyytyväiset asiakkaat tuovat lisää tyytyväisiä asiakkaita, jolloin mekin nautimme työstämme yhtä paljon kuin asiakkaamme nauttivat matkasta.
pyhäsafaris-house.jpg
safari-varusteet.jpg
pyhäsafaris-snowmobile.jpg

Tervetuloa Lappiin kokemaan ikimuistoisia safareita ja kauniita maisemia.

Oletko valmis hakemaan vauhtia Lapin erämaan luminietoksista tai etsimään rauhaa ja lepoa rentouttavalla erämaasafarilla. Jos sinulla on hiukan seikkailun halua ja tarvetta rentoutua olet tullut oikeaan paikkaan, jarjestämme sinulle tai ryhmällesi ikimuistoisen erämaamatkan lumenpeittämille jängille ja lakeuksille. Uskomme että ryhmäkokemuksena tällainen rentoutumismuoto on todella yhdistävä ja unohtumaton... Sijaintimme on parhaalla mahdollisella paikalla koskemattomien luonnonpuistojen ja reititettyjen erämaiden keskellä. Emme kuitenkaan ole tarvittaessa liian kaukana keskuksesta, sillä keskuspaikkamme on aivan Pyhätunturin kupeessa.

Sijainti

Safaritalo on Pyhätunturilla. Pyhä on Suomen suurimpia kehittyneitä laskettelu ja matkailu kohteita.

Kohteita

Pääasiassa retkeilemme Pyhän alueella.

Lähimmät kaupunkimme ovat Kemijärvi ja Rovaniemi. Rovaniemelle voit lentää vuorokoneella ja siitä ski-bussilla tai taksilla Pyhälle.

Lentokenttä

Lähin lentokenttä on Rovaniemellä.

Rautatieasema

Lähin rautatieasema on Kemijärvellä. Rovaniemen asemalta pääsee ski-bussilla Pyhälle.

Ammattitaitoa

Tarjoamme korkean luokan lumiseikkailuja ja safaripalveluja. Meillä on pitkät perinteet matkailun ja kelkkailun alalta, perinteemme kantavat yli kolmenkymmenen vuoden päähän. Henkilökunta on erittäin kokenutta ja koulutettua palvelemaan Sinua ja ryhmääsi. Erinomainen palvelu on meille kunnia-asia. Tyytyväiset asiakkaat tuovat lisää tyytyväisiä asiakkaita, jolloin mekin nautimme työstämme yhtä paljon kuin asiakkaamme nauttivat matkasta.

Palvelut

-Moottorikelkka vuokraamo

-Moottorikelkka Safarit

-Venäjän kuljetukset

-Lumiseikkailut: Poro ja Huski elämykset

-Ametistikaivos matkat

-Tarjoamme kuljetuspalvelua Rovaniemeltä yritykseemme ja takaisin Rovaniemen lentokentälle tai minne tahansa kyytiä tarvitsetkin.

Kausi

Kautemme alkaa sitten kun meilla on tarpeeksi lunta reiteillä, yleensä kausi alkaa Joulukuun alussa ja loppuu kun lumitilanne heikenee huhtikuun lopussa.

Varaus ja asiakaspalvelu: Avoinna

Safari- ja matkailupalvelut : Olemme avoinna

Safari- ja matkailukausi on Joulukuun alusta --> Huhtikuun loppuun.

Perustiedot
Palvelukielet Suomi, Englanti
Yhteystiedot
Puhelin +358 40 778 9106
Etusivu http://www.pyhasafaris.com
Katuosoite Pyhäntie 2030
Postinumero 98530
Postitoimipaikka Pyhätunturi