Hotelli Uitonniemi

Hotelli Uitonniemi sijaitsee Kemijärven rannalla, vain kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Vuonna 2009 rakennetussa hirsirakenteisessa hotellissa on kuusi rauhallista 2-3 hengen huonetta kahdessa kerroksessa, sekä huoneisto 4-6 hengelle.
Double rooms at the hotel (2)visit.jpg
Double rooms at the hotel (3)visit.jpg
Private restaurant from outside_visit.jpg
Fireplace room_visit.jpg
Restaurant_uitonniemi.jpg

Viihtyisissä huoneissamme on keittiönurkkaus, jossa on vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi, mikroaaltouuni ja astiat. Perusvarusteluun kuuluvat myös tv, moderni kylpyhuone, lattialämmitys, silitysvälineet ja hiustenkuivain. Jokaisessa huoneessa on maksuton ja nopea langaton verkkoyhteys. Huonehintaan kuuluu aamiainen tilausravintola Uitonpirtissä, sekä petivaatteet ja pyyhkeet.

Asiakkaiden käytössä on kaasugrilli rantasaunan terassilla ja kesäpäivänä voi hiekkarannalta tai rantasaunan laiturilta käydä uimassa Kemijärvessä. Hotelli Uitonniemen rantasauna ja saunakammari ovat asiakkaidemme käytettävissä tilauksesta. Perinteisessä rantasaunassa nautit puulämmitteisen saunan pehmeistä löylyistä.

Uitonniemi on tunnelmallinen juhlapaikka ja inspiroiva kokouspaikka. Tilamme sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin aina syntymäpäivistä ja koulutuksista lehdistötilaisuuksiin ja häihin. Tilausravintolamme loihtii herkut tilaisuuteenne paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Varattavissa Uitonpirtti 45 henkilölle, Wanha Aitta 60 henkilölle, sekä rantasauna ja saunakammari 12 henkilölle.

Etätöitä luonnon helmassa Kemijärven Uitonniemessä

 

 

Perustiedot
Palvelukielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Visa Electron, Master Card
Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Erja Kaisanlahti
Sähköpostiosoite info.uitonniemi@gmail.com
Puhelin +358 41 317 8893
Etusivu www.uitonniemi.fi
Katuosoite Uitonniementie 1
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi