Ryhmämatkat

Travel Kemijärvi

Räätälöityjä kulttuuri-, tutustumis- ja virkistysmatkoja Suomeen kohdistuvien matkojen lisäksi ulkomaille. Matkoillamme käytämme paikallisten bussiyhtiöiden linja-autoja sekä junayhteyksien suomia mahdollisuuksia. Lentoliput varataan ryhmille ennakkoon ryhmän kohdemaan toiveen mukaan. Matkoilla on yleensä matkanjohtaja ja netin lisäksi matkoja voi varata henkilökohtaisesti toimistossamme.

Päiväretkillä tutustutaan Kemijärven, Pelkosenniemen, Sallan ja Savukosken käyntikohteisiin paikallisen oppaan johdolla. Kohteita ovat mm. sotahistoriakohteet, museot, erikoisliikkeet, tilakäynnit, kylätalot ja yksityisessä omistuksessa olevat kohteet. Alueellamme asuu paljon erikoisosaamista ja – tietoa omaavia henkilöitä, jotka voivat toimia oppaina ja matkajohtajina.

Erikoispaketteja tehdään alueellamme olevaan konserttiin, tapahtumaan tai erikoiseen käyntikohteeseen. Nämä voivat olla myös herätteellisiä, joiden pohjalta voidaan suunnitella Kemijärven tai ympäristökuntien alueella tapahtuva kokous-, ja kannustematka, perhettä tai jotain muuta erityisryhmää koskeva tilaisuus. Erikoispaketteina voidaan tarjota myös muualla Suomessa olevaan tapahtumaan matkapaketti sisältäen majoituksen, kuljetuksen ja liput.

Sähköpostiosoite

paivi@travelkemijarvi.fi

Puhelin +358 (0)44 2400 972
Etusivu http://www.travelkemijarvi.fi
Katuosoite Vapaudenkatu 4
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi