Рыбная ловля

pilkillä780x380.jpg
kalastusretki-rautaparta-oy-kemijarvi (4).JPG
kalastusretki-rautaparta-oy-kemijarvi (5).JPG
kalastusretki-rautaparta-oy-kemijarvi (6).jpg
kalastusretki-rautaparta-oy-kemijarvi (7).JPG
kalastusretki-rautaparta-oy-kemijarvi (8).JPG

Itä-Lapin kalastuksen ystävät tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia nauttia suosikkiaktiviteetistaan, koska paikalliset vesistöalueet ovat todella ainutlaatuisia. Venusta voit kalastaa joen ja järvien laajaan ja avoimeen vesistöön. Lukuisat metsät järvet ja joet soveltuvat kalastukseen rannasta. Talvikalastukselle on suuria suurten jokien, suurien ja pienien metsien järviä. Koko vuoden ajan paikalliset yritykset järjestävät virkistysohjelmia tarjoavat kalastusretkiä. Kalastuslupa koskee kaikkia alueen säiliöitä, joilla ei ole lainkaan rajoituksia. Kalastusyritykset myyvät kalastuslupia tietyillä alueilla, mutta on mahdollisuus ostaa yleinen lisenssi, joka antaa oikeuden kalastaa useilla alueilla. Lisätietoja yleisen lisenssin kattamasta alueesta

Lupakirjan tyyppi riippuu erityisesti kalastustavasta ja kalastajan ikästä. Jokaisella on oikeus kalastaa kalastusta talvella ja kesällä, eikä lisenssiä tämäntyyppistä kalastusta tarvita. Lisätietoja tarvittavista lisensseistä löytyy täältä:

http://kalastusluvat.kalapaikka.net/tarvittavat-kalastusluvat

Metsätalouden pääosaston lisenssejä voi tilata verkossa: https://verkkokauppa.eraluvat.fi/license/license.aspx

Lupamenettelyn yksinkertaistamiseksi on luotu yleiset lisenssit, jotka yhdistävät useita alueita ja antavat oikeutta kalastaa suurilla alueilla. Yleisluvan Kemijärvi ulottuu Kemijärven alueelle ja jokialueelle Pelkosenniemiin.

Yleisluvan Kemijärven alue

Kalastusvälineitä voi vuokrata Urheilu Sivakasta -kaupasta .

Рыболовная территория Кемиярви

Под термином «рыболовная территория» в Финляндии подразумевается законный орган управления местными водоемами, отвечающий за развитие местного рыболовного хозяйства. В территорию могут входить образующие единый рыболовецкий бассейн водоемы одного или нескольких муниципалитетов. При организации вылова рыбы на водоемы, входящие в территорию, распространяются одинаковые правила. В Финляндии насчитывается 223 рыболовные территории.

К рыболовной территории Кемиярви относятся, помимо непосредственно озера Кемиярви, впадающие в озеро и в верховье реки Кемийоки водоемы на территории муниципалитетов Пелкосенниеми и Салла.

Kustannukset ja Kauppapaikan lisenssien toimiva kalastusalueen Kemijärven ja kartta alueelle . Lisenssiä voi ostaa myös Joutsijärven kyläkaupassa , Huayanamarin virkistysalueella voimassaolevien lisenssien myynnistä.

Pienimmät saaliit

Luonnollisten vesien pyydystämien merilohien ja järvien lohen vähimmäiskoot ovat tammikuun 1. päivästä 2014 lähtien 60 cm. Taimenlahden uusi vähimmäiskoko leveyspiirin 67º00 'N eteläpuolella on 60 cm pohjoisesta - 50 cm. N on 35 cm, pohjoisessa - 30 cm.

Kemijärven kalastusalueiden tärkeimmät kalalajit ovat harjus, hauki ahven, hauki, taimen, siika, ahven ja siika.

Tervetuloa kalastukseen Kemijärvellä!