#munonnentunne-kuvakilpailu

Kemijärvellä onnellisuus piilee kaupungin puhtaassa luonnossa, hiljaisuudessa ja arjessa, jossa on aikaa keskittyä oleellisimpaan. Täällä Onnentunne syntyy luonnostaan. Haluaisimmekin nyt lukea tarinoita siitä, mistä juuri Teidän kemijärveläinen Onnentunne syntyy. Onko se kävelyretkiä Kemijärven upeimmilla hiekkarannoilla, elämyksellisen yöttömän yön ihailemista, varpaiden uittamista laiturinnokassa vai lumikenkäilyä koskemattomissa vaaroissa?

Missä on se paikka, joka Teille tulee ensimmäisenä mieleen, kun mietitte kemijärveläistä Onnentunnetta? Osallistu #munonnentunne-kuvakilpailuun kertomalla meille Teidän kemijärveläinen Onnentunne kuvin ja sanoin. Onnentunne-kuvasi voi olla talvinen tai kesäinen, aurinkoinen tai sateinen, maisemakuva tai henkilökuva, arjesta tai juhlasta – aihe on vapaa.

#munonnentunne-kuvakilpailun voittaja palkitaan unelmien viikonlopulla Kemijärvellä – Lapin järvimailla. Rentouttavaan viikonloppuun sisältyy majoitus puolihoidolla, kaksi aktiviteettiä sekä unohtumattomia hetkiä elämänjanoisten kaupungissa!