Mökit

Lohen lomakeskus17.JPG
Chalet_livingroom_780_380.jpg

Kemijärven alueen mökkitarjonnasta löytyy lomainen koti jokaiseen makuun. Tulit sitten yksin, yhdessä, perheen kanssa tai isommalla porukalla.

Kävelymatkan päässä kaupungin keskustassa mökkimajoitusta tarjoaa Lohen lomakeskus. Lohen lomakeskus sijaitsee kauniin Pöyliöjärven rannalla. Voit vuokrata vaikka soutuveneen ja katsella maisemia järveltä käsin. Kalastuksen harrastajat ovat aivan kalastusapajien vieressä. Kalastusluvan voit ostaa Urheilu Sivakasta. Talvella lomakeskuksen vierestä kulkee kelkkareitti ja hiihtolatu.

Matkatupa Camping tarjoaa kesäaikaan edullista mökkimajoitusta Napapiirillä Luusuan kylässä. Matkatuvalla voit olla aktiivinen tai levätä ja rentoutua luonnon rauhassa. Sijainti kauniin ja kalaisan Kemijärven rannalla tarjoaa kesämatkailijalle ihanteelliset puitteet nauttia kesästä.

Suomutunturilla voit majoittua mökissä ja nauttia rauhallisen tunturikeskuksen tunnelmasta. Suomutunturi, tuttavallisesti Suomu, sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kemijärven keskustasta. Suomutunturin mökkivälitys välittää yksityisessä omistuksessa olevia mökkejä. Mökit ovat keskenään erilaisia, joten voit valita tarjonnasta helposti juuri tarpeisiisi sopivan.

Suomun Villat ovat mökkikylä Suomulla. Mökit ovat skandinaaviseen tyyliin sisustettuja ja tarjoavat ylellistä asumismukavuutta sekä perheille että kaveriporukoille. Mökkikylässä on helppo majoittua isomman ryhmänkin, koska mökit ovat keskenään samanlaisia ja sijaitsevat lähellä toisiaan.