Saapuminen

Suomen pohjoisin kaupunki Kemijärvi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit valita kulkuneuvoksi junan, bussin, lentokoneen tai auton. Kemijärvelle pääsee kätevästi ympäri vuoden.

Junalla

Junalla pääset mukavasti kauempaakin. Yöjuna Helsingistä Kemijärvelle kuljettaa sinut aamuksi perille suoraan kaupungin keskustaan.

Rovaniemelle saakka kulkee myös autojuna Helsingistä. Kun autokin kulkee junassa, voi koko perhe rentoutua. Hyvin nukutun yön jälkeen noin tunnin ajaminen Kemijärvelle taas sujuu. Tarkista autojunan aikataulu VR:n sivuilta.

VR

Kemijärvelle saapuvalta aamujunalta on jatkoyhteydet kutsuliikenteenä Suomutunturille ja paluuyhteydet Suomutunturilta iltajunalle, kutsuliikennettä liikennöi Kemijärven Taksikeskus Oy.

Kutsutaksiliikenteen varaus: Soita varaus numeroon 0200 99300 tai laita sähköposti osoitteeseen tilaukset@taxirovaniemi.fi ja mainitse Suomun kutsutaksi. Ilmoita asiakasmäärä, puhelinnumero yhteydenottoa varten, päivämäärä milloin ja mistä tarvitsette kyydin ja tavaroiden määrä.

Meno: Varaukset kaikkiin kuljetuksiin viimeistään tulopäivää edeltävänä iltana klo 21.00 mennessä.

Paluu: Varaukset kaikkiin kuljetuksiin viimeistään paluupäivää edeltävänä iltana klo 21.00 mennessä.

Matkan hinta: Aikuinen 10 euroa /suunta, alle 12 v. 5 euroa /suunta. lipun hinta sisältää lasketteluvarusteiden ym. matkatavaroiden kuljetuksen.

Kohderyhmät: Kaikille avoin kuljetus

AIKATAULU AJALLE 1.12.2017 - 30.4.2018

 MENO   PALUU
 9:00 KEMIJÄRVEN RAUTATIEASEMA 19:10
 9:05 KEMIJÄRVEN LINJA-AUTOASEMA 19:05
 9:40 SUOMU (HOTELLI SUOMUTUNTURI) 18:30

 

Linja-autolla

Linja-autolla maisemat vaihtuvat matkustaessasi. Linja-auto verkosto kattaa koko Suomen. Matkahuollon sivuilta voit valita itsellesi sopivan reitin Kemijärvelle.

Matka.fi

Aikataulukooste matkahuolto.JPG

SUOMUTUNTURIN LIIKENNEYHTEYDET (PDF)

Lentäen

Rovaniemen lentokenttä ja Kuusamon lentokenttä sijaitsevat vain hieman reilun tunnin päässä Kemijärveltä. Rovaniemelle lentää Finnair ja Norwegian. Kuusamoon lentää Finnair ja SAS.

Rovaniemen lentoasema

Kuusamon lentoasema

Finnair

Norwegian

SAS

JATKOYHTEYDET KEMIJÄRVELLE JA SUOMUTUNTURILLE (PDF)

Auton vuokraus

Kemijärvellä auton voit vuokrata Juhan Autosta.

Juhan auto

Lentokentillä on myös mahdollisuus autonvuokraukseen.

Kuusamossa

Avis Budget Europcar Hertz Sixt

Rovaniemellä

Avis Budget Europcar Hertz Rent Scandia Rent Sixt Toyota