Hotellit

Kemijärven alueella voit valita hotellimajoituksen kaupungin keskustasta, järven rannalta, keskeltä luontoa tai vaikkapa tunturin juurelta. Valitsitpa minkä tahansa hotellin, olet korkeintaan kymmenen minuutin päässä Kemijärven kauniista luontomaisemasta.

Kaupungin keskustassa hotellimajoitusta tarjoaa kodikas ja suositusta lounaspöydästään tunnettu hotelli Mestarin Kievari. Hotelli Mestarin Kievarin á la cartessa voit nauttia lappilaista lähiruokaa ja muita erikoisuuksia.

Keskustan tuntumassa Kemijärven rannalla sijaitsee Uitonniemen rantahotelli. Uitonniemen rantahotelli on hirsihotelli, joka on yksi kemijärveläisen puuosaamisen taidonnäyte. Uitonniemen rauhallisessa ja perinteisessä pihapiirissä voit kesällä kuulla Kemijärven laineiden liplatuksen. Saatat myös pulahtaa uimaan hotellin omalta hiekkarannalta tai laiturilta.

Suomutunturilla puolen tunnin ajomatkan päässä Kemijärven keskustasta sijaitsee legendaarinen hotelli Suomu. Tunnelmallinen ja tyylikäs hotelli Suomu palvelee Suomun parhaalla paikalla, aivan rinteiden ja latujen vieressä. Tyylikäs ja monovapaa Hotelli Suomutunturi avaa ovensa 1.12.2016. Tarjolla on kahden hintaluokan huoneita kaikenlaisten matkailijoiden ja laskettelijoiden tarpeisiin. Kun haluat panostaa lomaasi hieman enemmän, voit valita upealla rinnemaisemalla varustetun saunallisen Suomu-sviitin tai tilavan ja tyylikkään De Luxe -huoneen, joista osa on esteettömiä.