Hotellit

Suomuhotellin julkisivu.jpg
Suomu_respa_780_380.jpg
Suomu_Makuuhuone_780_380.jpg
Suomu_780_380.jpg
Mestarin Kievari (3).jpg
Kuvia keskustasta (4).jpg
Uitonniemen-rantahotelli.jpg

Kemijärven alueella voit valita hotellimajoituksen kaupungin keskustasta, järven rannalta, keskeltä luontoa tai vaikkapa tunturin juurelta. Valitsitpa minkä tahansa hotellin, olet korkeintaan kymmenen minuutin päässä Kemijärven kauniista luontomaisemasta.

Kaupungin keskustassa hotellimajoitusta tarjoaa kodikas ja suositusta lounaspöydästään tunnettu hotelli Mestarin Kievari. Hotelli Mestarin Kievarin á la cartessa voit nauttia lappilaista lähiruokaa ja muita erikoisuuksia.

Keskustan tuntumassa Kemijärven rannalla sijaitsee Hotelli Uitonniemi. Uitonniemen on hirsihotelli, joka on yksi kemijärveläisen puuosaamisen taidonnäyte. Uitonniemen rauhallisessa ja perinteisessä pihapiirissä voit kesällä kuulla Kemijärven laineiden liplatuksen. Saatat myös pulahtaa uimaan hotellin omalta hiekkarannalta tai laiturilta.

Suomutunturilla puolen tunnin ajomatkan päässä Kemijärven keskustasta sijaitsee legendaarinen Hotelli Suomutunturi. Tunnelmallinen ja tyylikäs Hotelli Suomutunturi palvelee Suomun parhaalla paikalla, aivan rinteiden ja latujen vieressä. Tarjolla on kahden hintaluokan huoneita kaikenlaisten matkailijoiden ja laskettelijoiden tarpeisiin. Kun haluat panostaa lomaasi hieman enemmän, voit valita upealla rinnemaisemalla varustetun saunallisen Suomu-sviitin tai tilavan ja tyylikkään De Luxe -huoneen, joista osa on esteettömiä.