Ohjelmapalveluyritykset

Havumetsänhuskyt_780x380.jpg
Offpisteadventure_ehdotus1._780x380.jpg
Pirkko_mäkelä_haapalinna_780x380.jpg
Pyhäsafaris_karting_780x380.jpg
pyhäsafaris-house.jpg

Näe ja koe Kemijärvellä ja sen ympäristössä. Ohjelmapalveluyritykset järjestävät sinulle unohtumattomia elämyksiä erilaisten aktiviteettien parissa.

Kalastamisen ilot odottavat sinua Kemijärvellä niin kesällä kuin talvella. Kalaisa Kemijärvi ja sen ympäristössä joet, järvet ja metsälammet ovat kalastajan paratiisi. Oppaat johdattavat sinut parhaille kalapaikoille ja tarjoavat muut onnistuneeseen kalapäivään tarvittavat palvelut. Kemijärvellä kalastuohjelmapalveluita tarjoavat Miarena Oy ja Urheilu Sivakka Ky

Talvella lumikenkäretki on mukava ja liikunnallinen tapa tutustua alueen luontoon. Luonnon rauhassa pääset rauhoittumaan ja unohdat arjen kiireen. Lumikenkäretkiä voit tiedustella Pyhäsafarikselta ja Urheilu- Sivakalta.

Moottorikelkkailua unohtumattomissa maisemissa, vauhdikasta jääcartingia tai vauhdin hurmaa hauskojen huskykoirien kyydissä voit kokea Pyhäsafariksen tarjoamana. Pyhäsafaris on monipuolinen safaritalo ja toimii pääasiassa Pyhätunturilla vajaan tunninajomatkan päässä Kemijärveltä.

Poroon, yhteen lapin eksoottisista eläimistä, voit tutustua paikallisella porotilalla. Voit tehdä tuttavuutta porojen kanssa vaikka tilavierailulla. Talvella on mahdollisuus matkata pororeessä talvisessa metsässä. Samalla tilalla toimii ratsastuskeskus, jossa uskolliset ja rauhalliset suomenhevoset tarjoavat elämyksiä hevosharrastajille. Poro- ja hevosohjelmapalveluita tarjoaa Off-Piste Adventures Oy.

Kesällä Kemijärven kauniita maisemia on mukava katsella myös järveltä päin. Risteilijä M/S Ahti kuljettaa sinua Kemijärven ulapalla ja samalla kuulet mielenkiintoisia asioita Kemijärven historiasta. Risteilyjä tarjoaa Uitonniemen Rantahotelli.

Tutustu kaikkien ohjelmapalveluyritysten tarjontaan oikealla ylhäällä olevasta palkista.