Soppelan Wanha Koulu Art Café Seva Beach Camping

Soppelan kylän wanhalle koululle Kemijärven rannalla on “boutique" tyyppinen leirintäalue, jossa on kymmenen asuntoautopaikkaa ja 15 telttapaikkaa.
thumbnail_10720_40.jpg

Kaunis Soppelan kylä runsaan kymmenen kilometrin päässä Kemijärven keskustasta kutsuu matkailijoita taidegalleria-kahvilaan ja uudelle leirintäalueelle. Kylän wanhalla koululla Kemijärven rannalla on  “boutique" tyyppinen leirintäalue, jossa on kymmenen asuntoautopaikkaa, sekä 15 telttapaikkaa. Myös koulurakennuksissa erilaisia majoitusmahdollisuuksia.

Kesäkahvilassa on esillä taidetta, ja siellä on tarkoitus pitää erilaisia teemaviikkoja. Lähellä on hiekkapohjainen uimaranta ja leikkipaikka. Aue sopii hyvin lapsiperheille. 

Soppelan kylä sijaitsee erinomaisesti Kemijärven keskustan ja Suomutunturin välillä. Myös Sallan, Luoston ja Pyhätuntunturien hiihtokeskukset sijaitsevat lähialueella.

Seva-Soppela koululla tullaan järjestämään esimerkiksi joogaopetusta ja erilaisia kansanperinteen, hyvinvointiin, kulttuuriin ja hiljentymiseen painottuvia kursseja.  

Perustiedot
Aukioloajat Avoinna kesällä
Palvelukielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa
Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Timo Särkinen
Sähköpostiosoite timosarkinen@eurousatravel.com
Puhelin Emäntä Taina Särkinen p. +358 40 514 8569
Etusivu http://www.seva.fi/
Katuosoite Kaisankankaantie 81
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi